Vodafone účtuje hovory po vteřinách

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: profit

Máte malou firmu a hledáte pro sebe a své zaměstnance vhodný tarif? V nabídce operátorů se však moc neorientujete a nechcete platit za něco, co nevyužíváte? Máme pro vás řešení – Férové tarify od Vodafonu.

Vodafone již tradičně pokračuje v prosazování férového přístupu k zákazníkům a jako první mobilní operátor na českém trhu zavádí ve svých nových Férových tarifech účtování hovorů po vteřinách pro firemní i nefiremní zákazníky. Díky tomu budou všem, kteří si aktivují nové tarify, účtovány hovory podle jejich skutečné délky.

Součástí Férových tarifů jsou také neomezené SMS a možnost využít všechny volné minuty v tarifech pro mezinárodní hovory do 29 zemí. Kromě většiny evropských států tak budete moci své volné minuty využívat například pro volání do USA, Číny nebo Vietnamu. V případě, že s některými z těchto zemí například obchodujete, můžete ušetřit až tisíce korun každý měsíc. Jako firemní zákazník navíc získáte neomezené volání v rámci vaší firmy.

Nejpopulárnější z nových tarifů je tarif Business Fér za 999 Kč měsíčně, který obsahuje 300 minut volání, jež lze využít i pro hovory do zahraničí, 600MB datový tarif, neomezené volání v rámci firmy a neomezené SMS do všech sítí, a tarif Business Fér za 1 499 Kč měsíčně, který obsahuje o 300 minut volání více a dvojnásobně vyšší datový tarif.

K Férovým tarifům si můžete také za zvýhodněných podmínek vybrat některý z chytrých telefonů, které dávají komunikaci nový rozměr a zvýší efektivitu vašich zaměstnanců.

www.vodafone.cz/ferove-tarify