Máte prázdnou ledničku? Twisto nabízí 250 korun na nákup na Rohlíku

Nákupní taška

Nákupní taška Zdroj: Aleš Pospíšil

Rozvoz potravin
Twisto na Rohlíku
Twisto na Rohlíku
Twisto
Twisto
9
Fotogalerie

Okamžitá spotřeba, platba někdy v budoucnu... Nemusí se nám to líbit, ale kdo si v dnešní době dovede ukočírovat své výdaje, může naopak peníze ušetřit. Například se službou Twisto, která aktuálně novým zákazníkům nabízí 250 korun slevu na nákup na internetovém obchodu s potravinami Rohlík.cz. Stačí si u Twista vytvořit účet, druhý den po jeho schválení vám bude připsáno 250 kreditů, což odpovídá 250 korunám.

Lednička zeje prázdnotou, ale do výplaty ještě daleko? Nic se neděje. Zaplaťte přes Twisto a získejte 250 korun na nákupy na Rohlíku,“ láká Twisto. Díky této platební službě můžete mít kreditní limit až 25 tisíc korun a nakupovat na více než 250 eshopech. Princip je snadný, vše co v daném měsíci utratíte máte možnost do 14 dní uhradit. Pokud ne, zaplatíte 5 korun za každou odloženou stokorunu.

Od prosince chystá Twisto nový ceník s pásmovým poplatkem (viz screenshot). Čím víc budete dlužit, tím levněji vás to vyjde. Příklad: odložení platby 6 320 korun vyjde od prosince na 252 korun, nyní na 315 korun.

Pokud byste náhodou neznali Rohlík, pak vězte, že se jedná o online obchod s potravinami, aktuálně rozváží v Praze, Brně, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích a Liberci.