Twisto karta je na světě, rychlí zájemci dostanou platební náramek zdarma

Twisto

Twisto Zdroj: Twisto

Twisto
Twisto
Twisto
Twisto podmínky
5
Fotogalerie

Služba pro odložené online placení Twisto expanduje, právě teď si lze říct o novou platební kartu Mastercard, ti nejrychlejší dostanou ještě platební náramek zdarma. Jeho cena činí běžně 199 korun, počet kusů v první várce je omezen na 800. Pokud u Twista účet nemáte, za jeho založení dostanete bonus 200 korun. Twisto je metoda rychlého placení online. Nemusíte opisovat čísla karet, útrata se odečte z Twisto účtu, který pak po skončení měsíce vyrovnáte jednou platbou.

Pokud už vás nebaví karetní mariáš, respektive „lovit“ při drobných nákupech platební kartu či hotovost po kapsách, možná vám při placení snídaně i většího nákupu přijde vhod právě platební náramek. Ten se stejně jako platební karta prováže s vaším účtem, takže navíc každou útratu uvidíte hezky přehledně na webu nebo v aplikaci.

Pokud si platební kartu s náramkem objednáte (nová položka v menu účtu), musíte opustit základní bezplatný tarif a přejít na placenou verzi Standard či Premium. Ta první vyjde na 49 korun měsíčně, ta druhá je o padesátikorunu dražší (viz ceník).

Twisto se chová jako obyčejná „kreditka“. Na svém účtu máte úvěrový limit, který čerpáte na koupi zboží. Bezúročné období je u Twista až 45 dní (14 dní po skončení měsíce) přičemž platbu si můžete odložit a to i opakovaně. Minimální splátka činí 10 procent, úrok nelze od prosince vyjádřit explicitně, jelikož Twisto zavádí pásmové úročení na principu čím víc dlužíš, tím nižší úrok.

Platíte Twistem?