Air Bank v létě odpouští poplatek za výběr u Sazky

Pobočka Air Bank ve Vodičkově ulici v Praze

Pobočka Air Bank ve Vodičkově ulici v Praze Zdroj: Anna Vackova/E15

Air Bank
Bankomat Air Bank
Air Bank
Kampaň Air Bank
5
Fotogalerie

Nejde o žádnou závratnou sumu, ale klienti Air Bank mohou během léta ušetřit čas i poplatky za výběr hotovosti u Sazky. Banka deklaruje, že sice omezila počet míst, kde je tímto způsobem možno hotovost vybírat, a to na třináct stovek, ale zároveň zapracovala na kvalitě personálu. Obsluha totiž musí mít certifikaci na rozpoznávání padělaných peněz a vůbec musí být adekvátně proškolena. 

Air Bank chce nyní tuto službu zatraktivnit a zákazníkům s Malým tarifem nebude až do konce srpna účtovat poplatek 10 korun za výběr. Velký tarif má poplatek nulový, respektive v rámci stokorunového paušálu.

Vybírat může kdokoli, komu sdělíte kód:

Pro výběr na terminálu Sazky je potřeba si v internetovém nebo mobilním bankovnictví vytvořit kód a s ním zajít na terminál. Nemusíte to být nutně vy sami, kód můžete poslat SMSkou a předat tak na dálku třeba kapesné svému dítěti na studiích, což vám může usnadnit život.

Výběr u Sazky je nejjednodušší s mobilní aplikací, kde najdete i aktuální mapu výběrových míst. Pokud preferujete tradiční bankomat, ty Air Bank poslední dobou neustále přidává. Naposled v Praze, Žatci, Kadani a na Kladně.