mBank nabízí k dětskému účtu prémii 300 korun

mBank

mBank Zdroj: mBank

mBank
mBank
mBank
mBank
5
Fotogalerie

Pokud si do 21. července u mBank zažádáte o otevření mKonta pro děti, získáte k němu dva benefity. Při zřízení účtu dostane nový klient možnost finančního příspěvku: pokud budete na dětský účet pravidelně vkládat libovolnou částku, mBank vašemu dítěti pošle stejnou sumu do 100 korun měsíčně v celkové výši až 300 korun. Druhým benefitem popsocket – držák na mobil.

Účet mKonto pro děti je určen dětem od narození do 15 let. Lze k němu otevřít až 4 spořicí účty eMax Plus se zvýhodněným úrokem, které si mladý střadatel může i sám pojmenovat. Ovšem také zákonný zástupce nezletilého klienta si k mKontu pro děti může zřídit zvýhodněný spořicí účet pro sebe.

„Stojí za zmínku, že velká většina českých rodičů otevírá svým dětem účet až od osmého roku věku – konkrétně v případě našeho produktu se jedná o 69,9 procent,“ Veronika Kalátová, která má v mBank na starosti produkty pro děti.

Dítě přitom má na mKonto pro děti jen pasivní přístup, tedy může nahlédnut na účet a přesouvat peníze mezi vlastními účty. Plnohodnotně ovládat dětský účet mohou jen rodiče.