Moneta sází na kocoura, běžný účet Tom nabízí tříprocentní zhodnocení do 100 tisíc korun

Kampaň Moneta Money Bank od Labstore

Kampaň Moneta Money Bank od Labstore Zdroj: Moneta Money Bank

Kocour Tomio
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank
Moneta pobočka
5
Fotogalerie

Moneta Money Bank nabízí v dnešní době nevídané zhodnocení úspor ve výši 3 procenta ročně. Nejde o spořicí, nýbrž osobní účet, jmenuje se Tom a tříprocentní zhodnocení má hned několik háčků. Tím prvním je kreditní obrat na účtu ve výši alespoň 15 tisíc korun měsíčně, tím druhým alespoň deset plateb debetní kartou u obchodníka či na internetu v daném měsíci. A ještě něco, třemi procenty Moneta zhodnotí nejvýše 100 tisíc korun.

O účet Tom lze žádat výhradně elektronicky přes mobilní aplikaci pro iPhone nebo smartphone s Androidem, stávající zákazníci se na Toma mohou nechat převést. Společně s účtem automaticky získáváte přístup do Internet Banky, Smart Banky a platební kartu MasterCard. Prvního půl roku také nebudete platit poplatek za vedení, který činí 99 korun.

Aplikace pro smartbanking je chráněná kódem PIN, případně prostřednictvím Touch ID, umí rychlé platby pomocí QR kódů a vhod může přijít i okamžité blokování či odblokování karty. Nová funkce „Zaplať mi“ usnadní sdílení vašich platebních údajů. Aplikaci můžete stahovat u Applu nebo na Google Play.