Moneta zpřístupnila multibanking. Klienti uvidí své účty i u jiných bank

Moneta Money Bank nová pobočka

Moneta Money Bank nová pobočka Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank
Moneta pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
....
7
Fotogalerie

Zjistit zůstatek na svém běžném účtu vedeném u AirBank, České spořitelny nebo ČSOB mohou nově klienti Moneta Money Bank. Takzvaný multibanking je nyní zpřístupněný v nejnovější verzi mobilního bankovnictví Smart Banka.

Hlavní výhodou takzvaného multibankingu je především pohodlí uživatelů, přihlášením do jedné aplikace máte přehled i o svých dalších účtech. Vyzkoušet multibanking ve Smart Bance nyní mohou majitelé chytrých telefonů s operačním systémem Android, přístroje značky Apple přijdou na řadu později. V nejbližších měsících pak banka slibuje další rozšiřování stávající nabídky tří bank o další finanční ústavy.

Nová verze Smart Banky pak přináší i další inovace. Patří mezi ně možnost sjednat si kreditní kartu Moneta Money Bank, přičemž už následující den lze kartou platit pomocí Google Pay, dále možnost nastavit oznámení (push notifikace) pro příchozí a odchozí platby, na jedno kliknutí si stáhnout výpis z běžného účtu ve formátu pdf nebo pracovat se Smart Bankou na tabletech iPad.

Možnost získat odměnu 

Spolu s produktovými inovacemi podporuje banka zájem o Smart Banku a bezpoplatkový běžný účet Tom i finančně. Když si zájemce na základě doporučení stávajícího klienta Moneta Money Bank převede do banky svůj účet vedený jinde a zároveň si zřídí běžný účet Tom prostřednictvím Smart Banky, získá odměnu 1500 korun. Osoba, která takového klienta doporučila, získá odměnu 100 korun.