Neztrácejte čas vařením, nechte si jídlo dovést na účet O2. Poradíme, jak ušetřit

Domácí pizza

Domácí pizza Zdroj: Aleš Pospíšil

DámeJídlo.cz
DámeJídlo.cz
pizza
Cashbackový server
O2 Extra Výhody
6
Fotogalerie

Vařit si či nevařit? Jiné to bude v případě čtyřčlenné rodiny, jiné u narůstajícího počtu lidí žijících tzv. single. Pokud byste si chtěli uvařit, musíte do obchodu, což vám zabere čas a navíc hrozí, že nakoupíte víc, než potřebujete. Následuje samotný proces vaření (s nejistým výsledkem), mytí nádobí, atd. což opět zabere čas a energii, kterou byste mohli nasměrovat do něčeho příjemnějšího či užitečnějšího.

Čas vám může uštřit například rozvážka a služba DámeJídlo, která sdružuje restaurace, které na vaši adresu jídlo dováží. Tady se nabídka liší město od města, ale není nic snazšího, než si adresu prověřit.

Zákazníci O2 mají nyní možnost si přilepšit. V rámci programu Extra výhody mohou mít pět objednávek se slevou 50 Kč. Nemusíte mít ani paušální číslo, stačí i obyčejná předplacenka nebo internetová přípojka. DámeJídlo navíc rozdává kredity, které vám zlevní další objednávku, říká jim sladká tečka. Pro dosud neregistrované zákazníky má O2 slevu 100 Kč na první objednávku.

Například pizza za 150 Kč vás tak vyjde zhruba na půlku, a to už není pro jednoho strávníka vůbec špatná cena. Nabídka platí do konce května a lze ji na jedno číslo využít až pětkrát.

Další procenta z nákupu můžete ušetřit díky cashbackovým serverům, například tento nabízí 4 % z nákupu zpět – druhá úspora. A pokud zaplatíte „kreditkou“, která vrací procenta z plateb na internetu, třeba Raiffeisen Mall, která vrací 2 %. Ušetříte tak hned třikrát.