ČMSS láká na prémii 2000 korun

ČMSS

ČMSS Zdroj: ČMSS

stavební spoření
Sněmovna dnes v prvním čtení podpořila vládní návrh na škrty ve stavebním spoření. Státní podpora připsaná v příštím roce za rok letošní se má podle návrhu zdaňovat sazbou 50 procent. V dalších letech má příspěvek státu klesnout ze současných 15 procent na deset procent, nejvýše to má být 2000 korun ročně. Nyní se návrhem bude zabývat sněmovní rozpočtový výbor.
3
Fotogalerie

Českomoravská stavební spořitelna od 1. září láká děti a mladé na prémii dva tisíce korun za uzavření stavebního spoření. Dále můžete využít i akce s odměnou jeden tisíc korun za novou smlouvu nebo možností předčasného ukončení smlouvy.

Mladí lidé do 26 let a děti získají ke své nové smlouvě o stavebním spoření 2 tisíce korun. Odměna je stoprocentní slevou z poplatku za uzavření smlouvy. „Zájem o stavební spoření poroste v době pozvolna rostoucích úrokových sazeb a zároveň kvůli povinnosti mít naspořené vlastní peníze při žádosti o hypotéku. V kombinaci se státní podporou dokážeme nabídnout výnos až 3,4 procenta,“ uvádí člen představenstva ČMSS Jochen Maier.

Letní akce stále platí

I nadále můžete využívat akcí z léta. Týká se tentokrát klientů starších 26 let. Ti mohou mít odměnu tisíc korun za uzavření smlouvy. Spořitelna neúčtuje poplatek za předčasné ukončení smlouvy, pokud tedy spoříte alespoň tři roky. Tento poplatek byl půl procenta z cílové částky. Mohlo tedy jít i o několik tisíc korun.