Equa bank představuje nové bankovnictví pro iPhony a Androidy. Bude hezčí a přehlednější

Equa bank

Equa bank

Mobilní bankovnictví Equa Bank
Mobilní bankovnictví Equa Bank
Mobilní bankovnictví Equa Bank
Mobilní bankovnictví Equa Bank
5
Fotogalerie

Počet zákazníků, kteří přistupují do své banky výhradně přes displej chytrého telefonu, narůstá. Aplikace jako taková tak hraje velkou roli s tím, zda jsou klienti s bankou spokojeni či nikoli. Mobilní aplikace Equa bank má z tohoto pohledu rezervy, je málo přehledná a běží pomalu. Pro obě hlavní platformy tak nejlevnější banka na českém trhu chystá už brzy kompletní redesign.  

Verze pro Android i iOS bude již brzy k dispozici v AppStore a Google Play. Než aktualizaci provedete, berte na vědomí, že před prvním použitím bude třeba mobilní bankovnictví aktivovat a nastavit si vlastní číselný kód, který nahrazuje současnou autorizační SMS. Tento kód má sloužit pro přihlašování a potvrzování plateb. Proces lze provést přímo v mobilním telefonu.

Vylepšená aplikace působí graficky mnohem modernějším dojmem, než současná verze, dále slibuje přehled plateb na jednom místě, rychlé a bezpečné přihlášení i otiskem prstu (Touch ID) a jednoduché placení na často využívané účty. Nová „appka“ nabídne i rychlou správu karet, včetně blokace při její ztrátě. Venku má být během několika dní.