Moneta nabízí založení nového běžného účtu kompletně přes mobil

Kampaň Moneta Money Bank od Labstore

Kampaň Moneta Money Bank od Labstore Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank
5
Fotogalerie

Moneta Money Bank nabízí otevření běžného účtu Tom kompletně prostřednictvím své mobilní bankovní aplikace Smart Banka. Službu zatím nabízí jako první z českých bankovních domů.

Celý proces založení nového účtu přes mobilní telefon je snadný – stačí si stáhnout aplikaci, vyplnit nezbytné údaje, vyfotografovat dva osobní doklady a odeslat na účet elektronickou platbou alespoň 3 Kč.

Klienti mají s Tom účtem možnost získat i zajímavý úrok, a to pokud jim přijde na účet alespoň 15 000 Kč měsíčně a současně zaplatí alespoň 10krát debetní kartou vydanou k účtu Tom. Pak se zůstatek od 0 do 100 000 Kč v příštím měsíci úročí roční úrokovou sazbou 3 %. Další výhodou jsou bezplatné výběry z bankomatů u nás i v zahraničí a po dobu 6 měsíců vedení účtu zdarma, poté vás účet vyjde na 99 korun za měsíc.

Mezi další trendy, na které se banka chce zaměřit v rámci rozvoje své mobilní aplikace, jsou například sjednání půjčky pro stávající klienty přes Smart Banku, zřízení kreditní karty, nebo aplikace pro chytré hodinky.