Fio banka chystá novinky. Mimo jiné nabídne Android Pay a vylepší Smartbanking

Fio banka

Fio banka Zdroj: SJu, Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Fio banka,
Fio Banka
3
Fotogalerie

Fio banka je nyní dle počtu klientů pátou největší bankou u nás. V současné době jich má více než 770 tisíc. Na tiskové konferenci ohlásila řadu novinek pro nejbližší měsíce i příští rok.

Na příští rok Fio banka chystá řadu novinek. V nejbližší době představí kreditní karty, jejichž vydání i vedení bude zdarma a nabídnou mimo jiné volitelný začátek bezúročného období nebo výběry z bankomatů Fio banky bez poplatků.

Pro příští rok pak rozšíří své služby v oblasti investování o vlastní podílové fondy nabízející různé investiční strategie. Dále chystá zcela nový Smartbanking, který v první fázi nabídne nový vzhled, funkci otisku prstu pro Android i další nové funkce jako správu trvalých příkazů, možnost načtení QR kódu z obrázku nebo kompletní správu pojištění ke kartám.

V další fázi pak přibydou i jiné nové funkce a vylepšení. Příští rok chce banka také umožnit klientům platit mobilními telefony pomocí Android Pay. Do budoucna plánuje Fio rozšiřovat svou pobočkovou síť o zhruba pět nových poboček v Česku a na Slovensku ročně.