mBank za doporučení opět odměňuje, stávající klienti mohou získat až tři tisíce korun

mBank

mBank Zdroj: mBank

mBank
mBank
mBank
mBank
mBank
7
Fotogalerie

mBank se rozhodla k lákání nových klientů opět využít kampaň založenou na odměnách. V akci se zaměřuje na nové klienty, kteří za založení a aktivní využívání mKonta nebo mKonta Business získají až 1200 korun. Součástí kampaně je také další kolo akce mKlub založené na finančních odměnách za osobní doporučení stávajících klientů. Její účastníci si tentokrát mohou přijít až na 3000 korun.

„Odměny jsme navázali na aktivitu klientů, kteří mohou získat odměnu ve výši až 100 korun měsíčně za platby kartou. K tomu ještě může nový klient získat během této doby navíc 100 Kč každý měsíc pouze za to, že si na své nové mKonto nechá zasílat příjem. Naším dlouhodobým cílem je, aby klienti mBank používali jako svou hlavní banku,“ říká Michal Pokluda, ředitel depozitních produktů mBank pro Českou republiku a Slovensko.

Jak lze tedy získat odměnu?

Každý, kdo si na základě doporučení otevře u mBank účet mKonto nebo mKonto Business, bude moci získat až 1 200 korun. Pokud si nový klient po dobu 6 měsíců nechá na nový účet posílat alespoň 7 500 korun měsíčně, mBank mu na účet vyplatí 100 korun každý měsíc.

„Celkově si tak po dobu trvání akviziční kampaně můžete za příchozí platby přilepšit až o 600 korun. Další odměnu mBank připíše, pokud nový klient v běžném měsíci uskuteční bezhotovostní operace svou platební kartou. Bonus za jednu platbu je 20 korun a banka klienta odmění až za 5 takových plateb v měsíci. Za měsíc je to tedy opět až stokoruna k dobru. Klient opět může sbírat odměny po dobu 6 po sobě jdoucích měsíců. Dohromady je možné přijít si tak na 1200 korun,“ vysvětluje pravidla odměňování Pavel Vlček, tiskový mluvčí mBank.

Odměny si banka připravila i pro stávající klienty za doporučení účtu v mBank. „Majitelé běžného účtu mKonto nebo podnikatelského účtu mKonto Business získají 500 korun v případě, že doporučí nového klienta, který si do konce září 2017 otevře účet mKonto nebo mKonto Business. Mohou takto doporučit až 6 nových klientů a dohromady tedy získat 3 000 korun,“ dodává Vlček.