Na programu konference o bitcoinu byl striptýzový klub

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: profimedia

Netradiční program přichystali účastníkům Severoamerické konference o bitcoinu v Miami organizátoři ze společnosti Keynote. Po skončení projevů následoval přesun do striptýzového klubu.

Po deseti hodinách přednášek o kryptoměnách, které si na lednovou konferenci přijelo poslechnout kolem pěti tisíc lidí, bylo na programu navazování kontaktů. “Připojte se k nám v jedenáct hodin kvůli navazování kontaktů. Nebo tanci,” stálo na pozvánce.

Že se jedná o striptýzový klub, se hosté dozvěděli později. Agentura Bloomberg poznamenala, že je klub známý “vzdušnou akrobacií” a “shovívavým postojem k dotyku”.

Některé bod programu potěšil. “Jsme hromada kluků ve dvaceti letech s hromadou peněz. Máme rádi holky,” uvedl Jeff Scott z New Yorku, který obchoduje s kryptoměnami. “Když se vám to nelíbí, tak fajn. Ale nečekejte, že to změníme,” dodal.


Vše o bitcoinu najdete zde >>>


Naopak “hluboké zklamání” vyjádřil výkonný ředitel Dash Core Group Inc., která byla jedním ze sponzorů konference. Zineb Belmkaddemová z Washingtonu viděla v kontroverzním bodu programu “zprávu pro ženy, že tam nemají co dělat”.

Moe Levin z Keynote nápad hájil s tím, že vystoupení ve striptýzovém klubu začínala až po 23. hodině a pokud se tam někteří necítili dobře, není to chyba organizátorů. Později obrátil a připustil, že to byl “přešlap”.


Kurz bitcoinu najdete zde >>>