Je to oficiální: Nový Top Gear už má kompletní tým sedmi účinkujících

Nový Top Gear už má kompletní tým sedmi účinkujících

Nový Top Gear už má kompletní tým sedmi účinkujících

Jako hlavní moderátor bude účinkovat Chris Evans. Potvrzen byl ale také Chris Harris nebo Sabine Schmitz.

Britská společnost BBC potvrdila složení rozsáhlého týmu, který povede nový formát automobilového pořadu Top Gear. Jako hlavní moderátor bude účinkovat Chris Evans, populární britský bavič, příležitostný závodník a především sběratel aut. Samozřejmě nechybí legendární tajemný jezdec The Stig.

Druhým potvrzeným účinkujícím byl herec Matt LeBlanc, kterého možná znáte ze seriálu Přátelé. Nicméně Matt je příležitostný závodník a o autech něco ví. Dokonce vystupoval v Top Gearu jako „celebrita v autě za rozumnou cenu“ a zajel nejrychlejší kolo ze všech vůbec, takže nějaký potenciál v něm určitě bude.

Joey z Přátel: Rozvod a zdravotní problémy dcery všechno změnily! >>>

A kdo bude v Top Gearu účinkovat dál? Především byl oficiálně potvrzen Chris Harris, který by mohl být zárukou toho, že se na „nový Top Gear“ bude dívat i tvrdé ortodoxní jádro automobilových nadšenců. Harris je populární především díky svému nezávislému a volně přístupnému youtube kanálu Chris Harris on Cars. V minulosti působil v magazínech Autocar nebo Evo.

Tohle je nový Top Gear: Zleva Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan a The StigTohle je nový Top Gear: Zleva Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan a The StigTohle je nový Top Gear: Zleva Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan a The Stig

Tým ale doplňuje i populární německá závodnice Sabine Schmitz, která už se v Top Gearu také párkrát objevila. V Německu měla dokonce svůj vlastní pořad. Překvapením je i Eddie Jordan, bývalý majitel týmu Formule 1, závodník a především patron mnoha začínajících závodníků, ze kterých se později staly hvězdy F1. Eddie Jordan později komentoval závody F1 pro BBC.

Tým doplňuje ještě novinář Rory Reid, který se do Top Gearu dostal přes tzv. Top Gear Auditions, tedy něco jako výběrové řízení, do kterého se mohl přihlásit skutečně každý. Už ale za sebou má poměrně bohatou kariéru. Určitě si někteří v souvislosti s najmutím černoškého moderátora vzpomenete na Clarksonovy výroky na adresu černochů pracujících v BBC, ale to necháme bez komentáře. Nový Top Gear se na obrazovky BBC vrátí letos osmého května.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz