Královská rodina zuří - italský bulvár otiskl fotky Kate v bikinách

Italský bulvární týdeník Chi dnes i přes protesty britského královského paláce zveřejnil snímky těhotné manželky prince Williama v bikinách. Na svém webu o tom informoval list The Guardian. Fotografie chce otisknout i australský magazín Woman's Day.

„O vydání fotek nebylo těžké rozhodnout,“ prohlásila šéfredaktorka australského týdeníku Fiona Connollyová. Dodala, že Kate na veřejné pláži na ostrově Mustique v Karibiku vyfotil turista, nikoli bulvární fotograf. „Byla to zcela jiná situace na rozdíl od fotografií nahoře bez, tady se žádný fotograf neskrýval v keřích a ona nebyla uvnitř soukromé vily.“

Britská královská rodina tento týden s pobouřením kritizovala záměr italského Chi zveřejnit fotografie Kate s rostoucím těhotenským bříškem. Palác to označil za „jasné porušení osobních práv“.

Britská média prozatím respektují přání monarchie zmíněné snímky nezveřejňovat. Postavy na fotografiích jsou proto na britských webech začerněny.

Chi, který čte asi 3,6 milionu lidí, už loni zveřejnil loni snímky vévodkyně z Cambridge, jak se opaluje bez horního dílu plavek na dovolené ve Francii. Před tím vyšly fotografie ve francouzském magazínu Closer.

Vévodkyně Meghan porodila. Je to kluk, culí se šťastný princ Harry. Více zde >>>

 

 

Britská monarchie dostane nový přírůstek. William a Kate čekají prvního potomka