Rezidenční projekt Matějkova bude k nastěhování od ledna

Společnost CODECO dokončuje rezidenční projekt Matějkova v pražských Vysočanech. Nyní si zájemci mohou prohlédnout nově otevřený vzorový byt, jehož interiér zařídila firma Cesare. Dokončení výstavby je plánováno na letošní prosinec, první majitelé se budou moci nastěhovat v lednu 2013, oznámila firma.

Projekt Matějkova je situován do stávající zástavby na poslední volnou stavební parcelu v dané oblasti Vysočan. Nabízí celkem 59 bytů s terasou či balkonem v dispozicích od 1+kk až po 4+kk, z nichž je prodáno již přes 50 %. Ke každé bytové jednotce patří minimálně jedno parkovací stání a zděná sklepní kóje, které jsou, stejně jako DPH, již zahrnuty v ceně. Byty jsou v nabídce ve třech úrovních standardů, nejmenší začínají od 1,6 milionu Kč. „Pro klienty znamená toto rozdělení jednoznačnou výhodu. Například byt 2+kk ve stejné výměře si mohou podle zvoleného standardu koupit za různě vysokou cenu. Záleží pouze na tom, kolik finančních prostředků chtějí do svého nového bydlení investovat,“ vysvětluje obchodní a marketingový ředitel společnosti CODECO Martin Jan.

„Nabízíme bydlení, po kterém je dnes největší poptávka - kvalitní, za přijatelnou cenu, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Architekti kanceláře LOXIA kladli důraz na prostorné a promyšlené dispozice s dostatkem úložných prostor, vysokou kvalitu standardů a použitých materiálů,“ dodává. Financování projektu zajišťuje Raiffeisen - Leasing Real Estate. Na byty CODECO poskytuje prodlouženou záruku a zdarma nabízí i poradenství k financování koupě bytu. Hypoteční makléři pomohou klientům vyjednat například dražbu nejvýhodnější hypotéky až u 12 bank.

Okolí projektu disponuje kompletní občanskou vybaveností. Ve vedlejší ulici je umístěna mateřská škola, poblíž je základní škola. V přilehlé ulici Sokolovská naleznou obyvatelé obchody, restaurace, banky, poštu, důležité úřady i polikliniku. Kulturní a sportovní vyžití slibuje nedaleká O2 arena, divadlo GONG i nákupní centra Galerie Harfa a Galerie Fénix. K relaxaci poslouží veřejné parky Rokytka a Podviní k procházkám nebo jízdě na kole či bruslích na nově postavených cyklostezkách. Autem i MHD trvá cesta do centra 10 - 15 minut. Stanice metra B – Českomoravská se nachází v docházkové vzdálenosti zhruba 300 metrů, zastávka tramvaje je vzdálena pár kroků. V blízkosti jsou i vlaková nádraží Praha – Libeň a Praha - Vysočany.

Nejvýznamnějším počinem společnosti CODECO je již zahájená postupná revitalizace 14hektarového území s původními průmyslovými objekty v Praze 9 – Vysočanech. Projektem KOLBENOVA CITY DEVELOPMENT se zrodí nová městská čtvrť Nové Vysočany s veškerou infrastrukturou. Společnost CODECO vznikla v roce 2004 s cílem realizovat developerské projekty nejprve v Praze a později na území celé České republiky. Rozvíjí i projekty v Kazachstánu. Své aktivity směřuje převážně do developmentu kancelářských a rezidenčních projektů, do svého portfolia řadí také pronájmy průmyslových prostor a filmových ateliérů. Mezi úspěšně realizované bytové projekty společnosti CODECO se řadí NA ZELENÉ HARFĚ – Praha 9, NAD BOTIČEM – Praha 4, POD HANSPAULKOU – Praha 6 a KOLOVRÁTEK - Praha 10.