V americké restauraci si můžete čekání na oběd ukrátit neobvyklým způsobem. Střelbou na zombie

S nápadem, jak ozvláštnit pobyt v restauraci, přišli v jednom arizonském baru. Kromě jídla či pití si tu také můžete objednat zbraně a před dobrým obědem si ještě trochu zastřílet. Restaurace se těší velké oblibě, na internetu sbírá pozitivní hodnocení a majitelé by v budoucnu rádi otevřeli další pobočky po celých USA.

Celá legrace má jeden háček. Zbraně nejsou opravdové. Jedná se však o přesné repliky, které měří i váží stejně jako jejich funkční předobrazy. Střílí se na pětimetrové plátno, kde na vás mohou útočit zombie, teroristé, policisté či létající prasata. V replikách je navíc instalován systém s oxidem uhličitým, který má napodobovat zpětný ráz zbraní, a zážitek tak co možná nejvíc přiblížit realitě.

Klub nese název Modern Round a pokud byste do něj chtěli vyrazit, nachází se ve městě Peoria v Arizoně. Zastřílet si můžete buď z pistole či automatické pušky a cena za hodinový pronájem se pohybuje od zhruba pěti set korun do tisícovky. Zakladatelem klubu je Mitchell Saltz, bývalý finanční ředitel společnosti Smith & Wesson, takže je zaměření klubu vcelku logické.

Fotoreportáž připravil server Reflex.cz