Prověření finančních závazků lze nyní provádět online

Prověření finančních závazků lze nyní provádět online

Prověření finančních závazků lze nyní provádět online

Pokud potřebujete mít přehled o finanční kondici zaměstnanců, kteří pracují s vašimi penězi anebo chcete mít jistotu, že váš potenciální zákazník je dostatečně solventní, můžete si nechat situaci dané osoby prověřit ve službě Skóre Bonity. Služba obsahuje přes 8 500 registrů, databází a datových zdrojů. Všechny přitom prověří prakticky okamžitě a má i mobilní aplikaci.

Lze prověřit zaměstnance, kteří pracují s Vašimi penězi či odběratele, kterým dodáváte na fakturu. Kromě toho si můžete sami ověřit zda nejste v některém z registrů či databází. Případným problémům tak můžete předejít, nebo je řešit včas a nikoliv v okamžiku, kdy se naplno projeví. Včasným varováním můžete ušetřit spoustu času, nervů i peněz ze ztrátami hotovosti, nařízenou exekucí na zaměstnance či nespolehlivými odběrateli.

Služba Skóre bonity nabízí přehledný a velmi přesný výpočet finanční kondice. Pro výpočet využívá technologie velkých dat a odhad spolehlivosti prověřovaného je tak velmi přesný. Případné negativní záznamy o finanční minulosti mohou odhalit finanční slabiny nebo aktuální problémy.

Skóre bonity

V roce 2012 bylo nařízeno rekordních 936 tisíc exekucí v ČR. Průměrná vymáhaná částka přitom není závratně vysoká – zhruba 80 tisíc Kč. Řada podnikatelů i živnostníků ročně odepisuje miliony korun za ztráty způsobené zaměstnanci. Splatnost faktur je prakticky nevynutitelná a záleží hlavně na solidnosti odběratele. Online prověření registrů dlužníků a dalších datových zdrojů je proto zcela na místě.

Obdobné služby se stávají v Evropě populární. Skóre bonity, které funguje na českém trhu poměrně krátce, však nabízí ve srovnání s touto konkurencí absolutní špičku. Služba má bezkonkurenčně nejvyšší objem zpracovávaných dat, čímž zabezpečuje co nejpřesnější výsledek. Přehlednost a rychlost navíc umožňuje i mobilní aplikace, díky které lze kontrolu provést například na pracovním pohovoru či během schůzky s odběrateli.

Díky těmto přednostem si Skóre bonity získává oblibu u jednotlivců i u firem, obchodníků nebo podnikatelů, kteří chtějí žít v jistotě, že jejich společníci, partneři a klienti jsou dostatečně solventní, aby mohli dostát svým závazkům. Aplikace tím přináší jistotu do podnikání, šetří čas i peníze a celkově přispívá k efektivnějšímu chodu firem.

Vyzkoušejte si prověření na Skore Bonity. Jednorázové prověření stojí jen 250,- Kč. Pro firmy navíc služba nabízí i zvýhodněné balíčky. Mít jistotu a přehled se vždycky vyplatí!