Mladá fronta vydává zpravodajský týdeník v angličtině E15 Weekly

Mladá fronta

Mladá fronta Zdroj: Mlada fronta

Vydavatelství Mladá fronta a její divize Euro E15 připravili nový zpravodajský týdeník E15 Weekly, který tak navazuje a rozvíjí zpravodajský deník Mladá fronta E15. Anglicky psaný zpravodajský týdeník E15 Weekly je zaměřen na ekonomiku, byznys a kapitálové trhy.

První vydání nového zpravodajského týdeníku E15 Weekly redakce připravuje na listopad. Na obsahu zpravodajského týdeníku E15 weekly se budou podílet redakce deníku Mladá fronta E15 a týdeníku Euro. „E15 Weekly v sobě spojí to nejlepší z obou titulů, doplněné o vlastní zprávy, komentáře a analýzy. V současnosti se jedná o jediný týdeník vycházející v ČR v anglickém jazyce,“ řekl Tomáš Skřivánek, člen představenstva a ředitel divize Euro E15.

Titul je zaměřen na anglicky mluvící manažery a profesionály, zaměstnance velvyslanectví a ambasád, obchodních komor, krajských zastoupení a ostatních institucí v EU. Jde především o čtenáře ve věku 25-55 let z velkých měst. Titul se bude prodávat za 24 Kč. Distribuce bude řízená i zaměřená na volný prodej na vybraných prodejních místech v Praze.