Obchod divize Medical Services Mladé fronty povede Kristína Kupcová

Budova vydavatelství Mladá fronta

Budova vydavatelství Mladá fronta Zdroj: e15

Obchodní ředitelkou divize Medical Services vydavatelství Mladá fronta se stává od 1. září Kristína Kupcová. Kristína Kupcová na nově vzniklé pozici povede veškeré obchodní aktivity divize Medical Services. Ke změně dochází v rámci rozvoje divize Medical Services a nárůstu pořádaných odborných akcí za poslední rok.

Úkolem Kristíny Kupcové bude zajistit ekonomický růst rozvíjením nové obchodní strategie, rozšíření nabídky služeb, realizace nových aktivit a plnění nových obchodních cílů. Významnou příležitostí bude využití kombinace tří hlavních produktů divize Medical Services, a to širokého portfolia odborných časopisů, odborných knih pro lékaře a odborných akcí a eventů.

V roce 2015 rozšířila divize Medical Services o 30 procent produkci odborných knih a podařilo se etablovat společný projekt s Českou lékařskou komorou – Postgraduální akademii, cyklus vzdělávacích sympozií pro lékaře. Do konce roku 2015 bude divize pořádat řadu odborných akcí, z nichž nejdůležitější je druhý ročník konference Zdravotnictví 2015. Konference za účasti vrcholné politické a odborné reprezentace má ambici stát se nejvýznamnější akcí svého druhu na českém trhu.

Kristína KupcováKristína Kupcová | Frantisek GebrKristína Kupcová