Bývalý spolumajitel plzeňské Škody vstupuje do developmentu, postaví bydlení za stamiliony

Ilustrační foto.

Ilustrační foto. Zdroj: GETBERG real estate

Hlavní výhodou plánované výstavby je podle Jegora Chlebnikova  nadstandardní dopravní napojení na 25 kilometrů vzdálenou Prahu.
V projektu, který má ještě letos začít růst v obci Strančice na jihovýchod od Prahy, firma Tomáše Krska (na snímku) BHM plní roli finančního investora, přičemž v něm drží 60procentní podíl. Developerem je společnost Getberg Jegora Chlebnikova.
Šéf společnosti Getberg Jegor Chlebnikov. Firma bude developerem realitního projektu ve Strančicích na jihovýchod od Prahy, na kterém se podílí jako investor bývalý spolumajitel Škody Transporatiton Tomáš Krsek.
V projektu, který má ještě letos začít růst v obci Strančice na jihovýchod od Prahy, se chystá 41 řadových domů a 48 bytů.
Developerem projektu ve Strančicích je společnost Getberg Jegora Chlebnikova, investorem bývalý spolumajitel Škody Transporatiton Tomáš Krsek.
6
Fotogalerie

Někdejší spolumajitel plzeňské Škody Transportation rozšiřuje své podnikatelské aktivity a nově se vrhá do developerských projektů. Se společností česko-ruského podnikatele se na jihovýchod od Prahy chystá vybudovat blok rezidenčního bydlení za více než půl miliardy korun.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!