Portál Bezrealitky změnil majitele, novým vlastníkem je Marek Rosenbaum

Bezrealitky

Bezrealitky Zdroj: Bezrealitky

Největší český web pro přímý prodej a pronájem nemovitostí bez zprostředkovatele a jedna z největších realitních služeb v Česku Bezrealitky.cz má nového investora. Od současných vlastníků - skupin MMS Digital, Rockaway a Genesia Investments jí kupuje Marek Rosenbaum, který získává stoprocentní podíl v české i slovenské části společnosti. Rosenbaum je zároveň spolumajitelem MMS. Hodnota transakce nebyla zveřejněna.

„Jedním z hlavních cílů je nyní zpřístupnit v plně online prostředí možnost uzavření prodeje včetně výhodného financování. Posilujeme tým a jsme připraveni obsloužit i nové typy klientů. Budou jim například k dispozici osobní asistenti, kteří je v případě zájmu provedou celým procesem prodeje,“ představuje své plány nový vlastník. 

S touto i dalšími novými službami míří Bezrealitky i do zahraničí. Po Slovensku, kde začala firma působit loni, plánuje Rosenbaum vstoupit do Polska nebo Maďarska.

V Česku a na Slovensku působící firma loni utržila 40 milionů korun. Letos společnost plánuje překonání 50milionové hranice. Ve vedení Bezrealitky se nic nemění, dále bude firmu řídit Hendrik Meyer. 

V současnosti, jak portál sám uvádí, má asi desetiprocentní podíl na trhu s prodeji rezidenčních nemovitostí a dvacetiprocentní podíl ze všech pronájmů na trhu. V druhém kvartálu letošního roku se přes Bezrealitky jen v Česku pronajalo 12 tisíc domů a bytů a prodalo skoro dva tisíce domů a bytů.