Nejdražší single byty v Česku. Exkluzivní garsonky přijdou i na 26 milionů korun

Součástí bytu je kromě jedné místnosti ještě chodbička a koupelna. Chybí však třeba menší balkon. To ale nevadí. Dům nabízí společnou terasu, kde se navíc můžete seznámit se svými sousedy. To vše za skoro 26 milionů.

Součástí bytu je kromě jedné místnosti ještě chodbička a koupelna. Chybí však třeba menší balkon. To ale nevadí. Dům nabízí společnou terasu, kde se navíc můžete seznámit se svými sousedy. To vše za skoro 26 milionů. Zdroj: binnio.ru

Na vizualizacích je jasně vidět, jak by si měl nový majitel byt asi přizpůsobit ke kvalitnímu životu. Nechybí samozřejmě prostor na spaní, posezení a vaření.
Zde můžete vidět půdorys jednoho z nejdražších single bytů, které jsou dostupné na našem realitním trhu. Za těchto 23 metrů čtverečních zaplatíte téměř 26 milionů korun.
Byt je velký 66 metrů čtverečních a stojí 13 miliónů korun. Nachází se na Starém městě v Praze, což má atmosféru už samo o sobě. Nicméně i bytové prostory jsou řešeny velmi zajímavě.
Půdorys bytu, který se nachází v úžasné lokalitě - v Praze na Starém městě. Kdo by o něj měl zájem, připlatí si i díky kouzelnému místu a domu, kde se byt nachází.
Byt je umístěn v podkroví domu u Krkavců. Tento dům vlastní krásné pavlače, které se už jen tak nevidí.
20
Fotogalerie

Dříve byly garsonky brány jako dočasné provizorní bydlení, které sloužilo zejména k přespání, a nestálo závratné peníze. V posledních letech se ale situace na realitním trhu dost změnila. Stejně jako životní styl lidí, kteří se věnují hlavně kariéře a svobodnému životu, pro který jsou právě garsoniéry ideální. Proto nabývají rychle na hodnotě.

Jeden pokoj, ve kterém najdete kuchyň, obývák i ložnici najednou a koupelna, která bývá oddělená. Existují ale i garsoniéry, které mají vanu nebo sprchový kout zabudovaný do jedné místnosti. Architekti si zkrátka občas umí vyhrát.

Nejdražší single byty se dokážou vyšplhat na neuvěřitelné sumy. Jedním z nich je garsoniéra situovaná do pražských Vysočan, která stojí bez pár korun 26 milionů.

Byteček má rozlohu 23 metrů čtverečních a jeho součástí není ani vlastní balkón. Vyhledávaná a klidná lokalita si však zkrátka žádá své finanční ocenění.

Desetimiliónové částky však zaplatíte i za byty, které už mají jakousi patinu a nejsou tolik moderní. Zejména za ty na lukrativních místech, jako jsou třeba Malá strana nebo Staré město. 

V dnešní době bere hodně lidí koupi bytu jako investici, která se dlouhodobě velmi vyplácí. A hlad po malých bytech na realitním trhu jen roste. V naší galerii najdete jedny z nejdražších single bytů, které jsou na našem trhu dostupné. Vybrali byste si nějaký?