Omega vydává speciální edici hodinek Seamaster Diver 300m Beijing 2022

Omega

Omega Zdroj: archiv značky

Jako speciální pocta Olympijským hrám v Pekingu 2022 je zde pět speciálních minutových ukazatelů na 2., 4., 8., 10. a 12. hodině.
Na zadní straně hodinek se na matném zadním dýnku nachází vyražené logo Zimních olympijských her v Pekingu 2022.
Modrý keramický číselník zdobí laserem gravírované vlnky.
3
Fotogalerie

Hry v Pekingu 2022 se rapidně blíží a pro značku Omega znamenají velký milník. Legendární švýcarská manufaktura zde oslaví své jubilejní 30. působení v roli oficiální časomíry olympijských her.

Již 90 let je OMEGA lídrem v oblasti sportovního měření. Zachycuje sny nejlepších sportovců světa a neustále vyvíjí technologie, na nichž závisí každý výsledek. Když bylo v roce 1932 svěřeno měření olympijských her značce Omega poprvé, plnila svůj úkol pouze s jedním hodinářem a 30 stopkami. Letos v Pekingu se na této události bude podílet tým 300 časoměřičů a 200 tun vybavení.

Měření času je u sportovních aktivit, navíc ještě u olympiády, naprosto zásadní a díky své přesnosti a preciznosti je Omega téměř nezpochybnitelná. Takovéto jubileum si samozřejmě zaslouží oslavu, nebo něco speciálního k zapamatování, chcete-li. A proto Omega vydala speciální edici hodinek Seamaster Diver 300m. 

Tato speciální edice o průměru 42 mm je vyrobena z oceli, avšak luneta s reliéfní potápěčskou stupnicí byla zhotovena z titanu třídy 5. Modrý keramický číselník zdobí laserem gravírované vlnky. Rhodiované indexy a ručky jsou vyplněny barvou Super-LumiNova. Jako speciální pocta Olympijským hrám v Pekingu 2022 je zde pět speciálních minutových ukazatelů na 2., 4., 8., 10. a 12. hodině, přičemž každý z nich je v jedné z pěti ikonických barev olympijských kruhů.

Na zadní straně hodinek se na matném zadním dýnku nachází vyražené logo Zimních olympijských her v Pekingu 2022. Patentovaný systém Omega Naiad Lock udržuje všechny nápisy dokonale zarovnané, zatímco uvnitř je uložený kalibr Omega Co-Axial Master Chronometer 8800.

Doporučená cena modelu je 166 500 Kč / 6000 €.  Hodinky Omega Seamaster Diver 300M Beijing jsou k dostání v butiku Omega, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 nebo v prodejně Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1   www.dusak.cz.