Hodinky Tudor Black Bay Fifty-Eight Navy Blue - klasická záležitost v novém saku

Tudor Black Bay Navy Blue

Tudor Black Bay Navy Blue Zdroj: Tudor

Tudor Black Bay
Tudor Black Bay Dark Navy
2
Fotogalerie

Pokud vzešlo ze současné šílené situace s Covid 19 alespoň něco lehce pozitivního, bylo to určitě v hodinářském světě. V důsledku karantény v mnoha státech byl zrušen Baselworld - největší každoroční veletrh hodinek. A ač bylo toto zrušení hrozné pro spoustu prodejců a samozřejmě pro pořadatele, udělalo to něco dobrého. 

Letos nás nečekala řádná lavina představení nových hodinek v jeden moment, jako je tomu každý rok. To se pak člověk neví, kam podívat. Vznklo vzduchoprázdno, do kterého se Tudor rozhodl vypustit svou novou variantu ikonických hodinek Black Bay Fifty Eight. Nyní v barvě Navy Blue. Promovány na zápěstí Davida Beckhama a se solidní základnou na sociálních sítích jsou tyto hodinky IT watch letošního roku. 

Co bylo na představení mimo veletrh ještě lepší, alespoň pro značku, je to, že zákazníci si je mohou předobjednat rovnou. Logicky je na ně waiting list.  Na Baselworld je to totiž obvykle tak, že představují hodinky, které poté jdou do prodeje třeba až za pár měsíců a spousta značek se logicky bojí, že na ně někdo zapomene. 

Tudor Black BayTudor Black Bay | YouTube

Hodinky Tudor Submariner jsou již historickou záležitostí. Asi dekádu zpátky se ale značka rozhodla sáhnout do osvědčených archivů, model vzít a vylepšit jej pro moderní generace. Tak byly v roce 2018 představeny hodinky Black Bay 58, neboli BB58. A jak se fanoušci sesterské značky Rolex začali více dozvídat o Tudoru, tak rostla i popularita hodinek. 

Tento rok, jak již bylo zmíněno, byla vypuštěna varianta Navy Blue. Kompaktní kus z precizního kovu, který si v ničem nezadá se staršími sestrřičkami Rolexkami. Jou velice tenké, dostupné ve variantě s páskem nebo náramkem ze stejné oceli jako je tělo. A také, v ceně maximálně do 60000 Kč patří k dostupnějším prestižním hodinkám. 

Tudor Black Bay Dark NavyTudor Black Bay Dark Navy | Tudor