V Praze se otevírá první multibrand prodejna Anson’s

Ansons

Ansons Zdroj: Anson!s /Miroslav Malý

Butik nabízí i své vlastní značky, jako MC NEAL, Montego Men či Christian Berg.
Butik se rozprostírá se na ploše 1232 m2 v 1. patře nákupního centra Westfield Chodov.
ANSON’S klade důraz na atmosféru a prezentaci produktů.
3
Fotogalerie

V pražském nákupním centru Westfield Chodov otevřel svou první prodejnu v České republice a po Bukurešti druhou ve střední a východní Evropě řetězec Anson’s. Mutibrand obchod patřící do skupiny Peek & Cloppenburg se zaměřuje na oblíbené pánské značky jako je Boss Black, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin a další.

V Anson’s jsou ve středu pozornosti muži. „Najdou u nás jak známé mezinárodní značky, tak exkluzivní kusy našich vlastních značek pod jednou střechou. V celkem už 22 prodejnách nabízíme unikátní nákupní zážitek spojený s kvalitou a výběrem z nadčasové klasiky i nejnovějších trendů, kousky vhodné od volnočasových aktivit po oficiální akce, od obleků po originální doplňky,“ sděluje Paul Pörtner, ředitel sekce Retail Management v Peek & Cloppenburg.

Anson’s klade důraz na atmosféru a prezentaci produktů, typický je pro něj moderní, maskulinní design prodejen a jasné rozdělení produktů a stylů.

Mezinárodní top značky jako Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger či Joop se tu setkávají s exkluzivními brandy jako Jake*s, Review, MCNEAL či Christian Berg, které vznikají od návrhu po výrobu a distribuci pod jednou střechou společnosti.