Nejlepší restaurace světa: Vyhrál klenot z Dánska
3
/
64
Přehled fotografií
Zavřít
Restaurace Noma v dánské Kodani se specializuje na novodobou nordickou kuchyni a za své delikatesy si vysloužila první místo mezi nejlepšími podniky světa. Noma nabízí tři menu v různých ročních obdobích, období mořských plodů od ledna do června, zeleninovou sezónu v létě a zvěřinu v zimě. Mezi highlighty z posledních sezón patří třeba vegetariánská celerová shawarma, kachní pokrm z nohy, mozečku a srdce podávaný s drápem, peřím a zobákem a sladké krabí maso podávané na chlebu nakrájeném do tvaru kraba.
|
Zdroj: Facebook/Noma
Restaurace Noma v dánské Kodani se specializuje na novodobou nordickou kuchyni a za své delikatesy si vysloužila první místo mezi nejlepšími podniky světa. Noma nabízí tři menu v různých ročních obdobích, období mořských plodů od ledna do června, zeleninovou sezónu v létě a zvěřinu v zimě. Mezi highlighty z posledních sezón patří třeba vegetariánská celerová shawarma, kachní pokrm z nohy, mozečku a srdce podávaný s drápem, peřím a zobákem a sladké krabí maso podávané na chlebu nakrájeném do tvaru kraba.
|
Zdroj: Facebook/Noma
Restaurace Noma v dánské Kodani se specializuje na novodobou nordickou kuchyni a za své delikatesy si vysloužila první místo mezi nejlepšími podniky světa. Noma nabízí tři menu v různých ročních obdobích, období mořských plodů od ledna do června, zeleninovou sezónu v létě a zvěřinu v zimě. Mezi highlighty z posledních sezón patří třeba vegetariánská celerová shawarma, kachní pokrm z nohy, mozečku a srdce podávaný s drápem, peřím a zobákem a sladké krabí maso podávané na chlebu nakrájeném do tvaru kraba.
|
Zdroj: Facebook/Noma
Restaurace Noma v dánské Kodani se specializuje na novodobou nordickou kuchyni a za své delikatesy si vysloužila první místo mezi nejlepšími podniky světa. Noma nabízí tři menu v různých ročních obdobích, období mořských plodů od ledna do června, zeleninovou sezónu v létě a zvěřinu v zimě. Mezi highlighty z posledních sezón patří třeba vegetariánská celerová shawarma, kachní pokrm z nohy, mozečku a srdce podávaný s drápem, peřím a zobákem a sladké krabí maso podávané na chlebu nakrájeném do tvaru kraba.
|
Zdroj: Facebook/Noma
Restaurace Noma v dánské Kodani se specializuje na novodobou nordickou kuchyni a za své delikatesy si vysloužila první místo mezi nejlepšími podniky světa. Noma nabízí tři menu v různých ročních obdobích, období mořských plodů od ledna do června, zeleninovou sezónu v létě a zvěřinu v zimě. Mezi highlighty z posledních sezón patří třeba vegetariánská celerová shawarma, kachní pokrm z nohy, mozečku a srdce podávaný s drápem, peřím a zobákem a sladké krabí maso podávané na chlebu nakrájeném do tvaru kraba.
|
Zdroj: Facebook/Noma
I druhé místo mezi nejlepšími restauracemi světa patří podniku z dánské Kodaně. Geranium vede šéfkuchař Rasmus Kofoed, který si v minulosti vysloužil hned tři Michelinské hvězdičky. Mezi jeho speciality patří pokrmy z darů moře jako třeba chobotnice s rozpuštěným uzeným sádlem, esencí z droždí a brambory.
|
Zdroj: Facebook/Restaurant Geranium
I druhé místo mezi nejlepšími restauracemi světa patří podniku z dánské Kodaně. Geranium vede šéfkuchař Rasmus Kofoed, který si v minulosti vysloužil hned tři Michelinské hvězdičky. Mezi jeho speciality patří pokrmy z darů moře jako třeba chobotnice s rozpuštěným uzeným sádlem, esencí z droždí a brambory.
|
Zdroj: Facebook/Restaurant Geranium
I druhé místo mezi nejlepšími restauracemi světa patří podniku z dánské Kodaně. Geranium vede šéfkuchař Rasmus Kofoed, který si v minulosti vysloužil hned tři Michelinské hvězdičky. Mezi jeho speciality patří pokrmy z darů moře jako třeba chobotnice s rozpuštěným uzeným sádlem, esencí z droždí a brambory.
|
Zdroj: Facebook/Restaurant Geranium
I druhé místo mezi nejlepšími restauracemi světa patří podniku z dánské Kodaně. Geranium vede šéfkuchař Rasmus Kofoed, který si v minulosti vysloužil hned tři Michelinské hvězdičky. Mezi jeho speciality patří pokrmy z darů moře jako třeba chobotnice s rozpuštěným uzeným sádlem, esencí z droždí a brambory.
|
Zdroj: Facebook/Restaurant Geranium
I druhé místo mezi nejlepšími restauracemi světa patří podniku z dánské Kodaně. Geranium vede šéfkuchař Rasmus Kofoed, který si v minulosti vysloužil hned tři Michelinské hvězdičky. Mezi jeho speciality patří pokrmy z darů moře jako třeba chobotnice s rozpuštěným uzeným sádlem, esencí z droždí a brambory.
|
Zdroj: Facebook/Restaurant Geranium
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Restaurace Asador Etxebarri ve španělském Atxondu se v žebříčku umístila na třetím místě. Šéfkuchař Victor Arguinzoniz je specialista na grilování, a tak i jeho sladké dezerty jsou alespoň „políbené“ kouřem. Restaurace všeobecně respektuje přirozené přírodní chutě lokálních produktů a surovin, k nimž patří např. domácí chorizo, solené ančovičky, buvolí sýr, nejčerstvější krevety z Palamosu, či jemné hovězí kotlety.
|
Zdroj: Facebook Asador Etxebarri
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Central v peruánské Limě obsadila čtvrté místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Šéfkuchařský manželský pár Virgilio Martínez a Pía Leónová v ní připravují peruánské speciality z místních ingrediencí. V degustačním menu najdete ty nejlepší pokrmy, které může země i moře nabídnout: hřebenatky, olihně a škeble pocházejí z pobřeží a Amazonie, či vepřový bůček a kozí krk ze Sacred Valley.
|
Zdroj: Facebook/Central Restaurante
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Disfrutar ve španělské Barceloně letos obsadil páté místo mezi nejlepšími podniky světa, kam se poctivě dopracoval z 18. příčky před třemi lety. Kuchyni tu vedou šéfkuchaři Oriol Castro, Mateu Casañas a Eduard Xatruch a jejich výtvory jsou prý jedny z nejchutnějších, nejpřekvapivějších a nejexperimentálnějších gastronomických zážitků na světě. Mezi takové pokrmy patří např. panchino (nadýchaná houska) plněné kaviárem a zakysanou smetanou nebo multisférické pesto s jemnými pistáciemi a úhořem.
|
Zdroj: Facebook/Disfrutar Bcn
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Frantzén ve švédském Stockholmu se umístila na 6. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Björn Frantzén, který svou kulinářskou kariéru započal ve švédské armádě. Jeho jídlo je hybridní severská kuchyně, která spojuje klasické a moderní techniky inspirované místní a mezinárodní tradicí s asijskými tóny. K obědu a večeři je k dispozici pouze jedno menu s hřebenatkou, mořským ježkem, okurkou, koriandrem a podmáslím; modrý humr, artyčok, lardo, olej z citrusových listů a myoga; křepelky grilované se zeleným hráškem, maitake a japonskou hořčicí; zakončení melounovým sorbetem, šampaňským a olivovým olejem.
|
Zdroj: Facebook/Frantzén
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Maido v Limě se specializuje na kombinaci peruánských ingrediencí a japonských technik a za tuto úspěšnou fúzi si vysloužilo 7. místo mezi nejlepšími restauracemi světa. Kuchyni vede šéfkuchař Mitsuharu Tsumura a v jeho menu dominují zejména dary moře. Mezi takové delikatesy patří třeba mušle Paracas se zelenými máslovými fazolemi a miso spolu s krabem a tapiocas.
|
Zdroj: Facebook/Maido Cocina Nikkei
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Odette v Singapuru se specializuje na moderní klasiku a vzhledem k původu šéfkuchaře Juliena Royera stojí její základy zejména na francouzské gastronomii. Jedna z nejlepších restaurací v Asii si díky svým pokrmům vysloužila 8. místo v prestižním žebříčku a krom toho i tři Michelinské hvězdičky. Mezi Royerovy „signature dishes“ patří třeba rozmarýnové uzené vejce s pěnou z uzených brambor a chorizem.
|
Zdroj: Facebook/Odette
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Šéfkuchař Enrique Olvera založil Pujol, aby lidem představil mexickou gastronomii v tom nejlepším podání. A to se mu povedlo natolik, že se umístil na 9. místě mezi nejlepšími restauracemi světa. Mezi jeho vyhlášené pokrmy patří Mole Madre, Mole Nuevo, což je místní specialita, která zraje až 2 500 dní!
|
Zdroj: Instagram/pujolrestaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Restaurace The Chairman v Hongkongu strávníkům představuje 2000letou historii kantonské kuchyně a díky svým vybraným specialitám uzavírá skupinu deseti nejlepších podniků světa. Styl vaření v restauraci je postaven na tradici: mořské plody pocházejí od místních rybářů, omáčky jsou vyráběny od nuly v kuchyni a malá farma vlastněná restaurací dodává podniku vlastní kvalitní maso a vejce. Kuchyni vede šéfkuchař Kwok Keung Tung a mezi jeho vyhlášené delikatesy patří třeba chobotnička se sečuánským pepřem či dušený krab.
|
Zdroj: Facebook The Chairman Restaurant
Zavřít