Jan Punčochář smaží na pražském Andělu řízky. V novém podniku Šnycl se zaměřil na vídeňskou kuchyni
5
/
12
Přehled fotografií
Zavřít
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Jan Punčochář otevírá na pražském Andělu podnik Šnycl
|
Zdroj: Foto: Jan Punčochář
Zavřít