Nestlé investuje skoro 1,4 miliardy do české továrny na náhražky masa, rozšíří výrobu

3/8
Zavřít
  • Výrobní závod patří nadnárodní potravinářské společnosti Nestlé.
    Výrobní závod patří nadnárodní potravinářské společnosti Nestlé.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • Rostlinné alternativy masa značky Garden Gourmet se vyrábí ze sóji.
    Rostlinné alternativy masa značky Garden Gourmet se vyrábí ze sóji.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • Výsledný produkt Garden Gourmet (ilustrační foto).
    Výsledný produkt Garden Gourmet (ilustrační foto).| Zdroj: Nestlé
  • V severočeském městě Krupka se nachází jediná továrna, která v Česku vyrábí vegetariánské a veganské výrobky ve velkých objemech.
    V severočeském městě Krupka se nachází jediná továrna, která v Česku vyrábí vegetariánské a veganské výrobky ve velkých objemech.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • Závod v Krupce vyrábí rostlinné burgery či řízky pro celou Evropu a Severní Ameriku.
    Závod v Krupce vyrábí rostlinné burgery či řízky pro celou Evropu a Severní Ameriku.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • „Na následující dva roky plánujeme do závodu v Krupce vložit 1,4 miliardy korun,“ sdělil mluvčí společnosti Nestlé Česko Robert Kičina.
    „Na následující dva roky plánujeme do závodu v Krupce vložit 1,4 miliardy korun,“ sdělil mluvčí společnosti Nestlé Česko Robert Kičina.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • Pro lokální český a slovenský trh se ročně vyrobí 734 tun rostlinných náhražek masa.
    Pro lokální český a slovenský trh se ročně vyrobí 734 tun rostlinných náhražek masa.| Zdroj: Kuni Nguyenová
  • Značka Garden Gourmet se v Česku prodává zhruba tři roky.
    Značka Garden Gourmet se v Česku prodává zhruba tři roky.| Zdroj: Kuni Nguyenová
Výrobní závod patří nadnárodní potravinářské společnosti Nestlé.
Rostlinné alternativy masa značky Garden Gourmet se vyrábí ze sóji.
Výsledný produkt Garden Gourmet (ilustrační foto).
V severočeském městě Krupka se nachází jediná továrna, která v Česku vyrábí vegetariánské a veganské výrobky ve velkých objemech.
Závod v Krupce vyrábí rostlinné burgery či řízky pro celou Evropu a Severní Ameriku.
„Na následující dva roky plánujeme do závodu v Krupce vložit 1,4 miliardy korun,“ sdělil mluvčí společnosti Nestlé Česko Robert Kičina.
Pro lokální český a slovenský trh se ročně vyrobí 734 tun rostlinných náhražek masa.
Značka Garden Gourmet se v Česku prodává zhruba tři roky.