Čeští vědci jsou o krok blíže k výrobě umělého masa za přijatelnou cenu
3
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
Ani nové technologie výroby umělého masa neřeší podle odborníků otázku chuti a vůně.
|
Zdroj: Reuters
Roman Kříž, předseda představenstva Bene Meat Technologies.
|
Zdroj: Bene Meat Technologies
Český start-up Bene Meat Technologies se vydal na dlouhý běh za vývojem technologie na výrobu umělého masa.
|
Zdroj: Bene Meat Technologies
Českým vědcům z Bene Meat Technologies se podařilo vyvinout první vzorky svalových buněk vyprodukovaných v laboratorním prostředí v Česku.
|
Zdroj: Bene Meat Technologies
BMT usiluje o vývoj technologie produkující kultivované maso formou množení živočišných buněk bez použití surovin z usmrcených zvířat.
|
Zdroj: Bene Meat Technologies
Zavřít