Čeští vědci jsou o krok blíže k výrobě umělého masa za přijatelnou cenu

6/5
Zavřít
  • Ani nové technologie výroby umělého masa neřeší podle odborníků otázku chuti a vůně.
    Ani nové technologie výroby umělého masa neřeší podle odborníků otázku chuti a vůně.| Zdroj: Reuters
  • Roman Kříž, předseda představenstva Bene Meat Technologies.
    Roman Kříž, předseda představenstva Bene Meat Technologies.| Zdroj: Bene Meat Technologies
  • Český start-up Bene Meat Technologies se vydal na dlouhý běh za vývojem technologie na výrobu umělého masa.
    Český start-up Bene Meat Technologies se vydal na dlouhý běh za vývojem technologie na výrobu umělého masa.| Zdroj: Bene Meat Technologies
  • Českým vědcům z Bene Meat Technologies se podařilo vyvinout první vzorky svalových buněk vyprodukovaných v laboratorním prostředí v Česku.
    Českým vědcům z Bene Meat Technologies se podařilo vyvinout první vzorky svalových buněk vyprodukovaných v laboratorním prostředí v Česku.| Zdroj: Bene Meat Technologies
  • BMT usiluje o vývoj technologie produkující kultivované maso formou množení živočišných buněk bez použití surovin z usmrcených zvířat.
    BMT usiluje o vývoj technologie produkující kultivované maso formou množení živočišných buněk bez použití surovin z usmrcených zvířat.| Zdroj: Bene Meat Technologies
Ani nové technologie výroby umělého masa neřeší podle odborníků otázku chuti a vůně.
Roman Kříž, předseda představenstva Bene Meat Technologies.
Český start-up Bene Meat Technologies se vydal na dlouhý běh za vývojem technologie na výrobu umělého masa.
Českým vědcům z Bene Meat Technologies se podařilo vyvinout první vzorky svalových buněk vyprodukovaných v laboratorním prostředí v Česku.
BMT usiluje o vývoj technologie produkující kultivované maso formou množení živočišných buněk bez použití surovin z usmrcených zvířat.