Nejen víno vybíráme podle druhu pokrmu. To samé platí i o kávě
2
/
6
Přehled fotografií
Zavřít
Stařená gouda s pekanovým ořechem, přelitá slaným karamelem. K tomu osvěžující káva Rosabaya de Colombia.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Ricotta s medem, hruškovým koňakem a physalis, podávaná s jemnou kávou Dulsao do Brasil.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Anglický romanopisec Anthony Trollope považoval za vrchol luxusu pohovku, knihu a šálek kávy.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Nové zážitkové centrum Nespressa v Pařížské ulici 11, kde probíhají degustace kávy a gastronomické seance.
|
Zdroj: Ondřej Tylčer
Zavřít