Nejen víno vybíráme podle druhu pokrmu. To samé platí i o kávě

6/6
Zavřít
  • Stařená gouda s pekanovým ořechem, přelitá slaným karamelem. K tomu osvěžující káva Rosabaya de Colombia.
    Stařená gouda s pekanovým ořechem, přelitá slaným karamelem. K tomu osvěžující káva Rosabaya de Colombia.| Zdroj: Ondřej Tylčer
  • Ricotta s medem, hruškovým koňakem a physalis, podávaná s jemnou kávou Dulsao do Brasil.
    Ricotta s medem, hruškovým koňakem a physalis, podávaná s jemnou kávou Dulsao do Brasil.| Zdroj: Ondřej Tylčer
  • Anglický romanopisec Anthony Trollope považoval za vrchol luxusu pohovku, knihu a šálek kávy.
    Anglický romanopisec Anthony Trollope považoval za vrchol luxusu pohovku, knihu a šálek kávy.| Zdroj: Ondřej Tylčer
  • Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
    Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.| Zdroj: Ondřej Tylčer
  • Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
    Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.| Zdroj: Ondřej Tylčer
  • Nové zážitkové centrum Nespressa v Pařížské ulici 11, kde probíhají degustace kávy a gastronomické seance.
    Nové zážitkové centrum Nespressa v Pařížské ulici 11, kde probíhají degustace kávy a gastronomické seance.| Zdroj: Ondřej Tylčer
Stařená gouda s pekanovým ořechem, přelitá slaným karamelem. K tomu osvěžující káva Rosabaya de Colombia.
Ricotta s medem, hruškovým koňakem a physalis, podávaná s jemnou kávou Dulsao do Brasil.
Anglický romanopisec Anthony Trollope považoval za vrchol luxusu pohovku, knihu a šálek kávy.
Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
Coffee ambasadorka Michaela Illíková v prostorách nového zážitkového centra Nespressa.
Nové zážitkové centrum Nespressa v Pařížské ulici 11, kde probíhají degustace kávy a gastronomické seance.