Není fast food jako fast food. V Praze si lze zajít na hranolky podle receptu michelinského kuchaře
1
/
13
Přehled fotografií
Zavřít
I v Beers & Cheers se podávají třikrát smažené
|
Zdroj: Michael Tomeš
Bistro Garage v Karlíně
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou - Poutine
|
Zdroj: Garage
Takto tam servírují hranolky.
|
Zdroj: Garage
Faency Fries se z Ostravy rozšířil do dalších českých měst
|
Zdroj: Faency Fries
Fastfood si připravuje vlastní dip
|
Zdroj: Faency Fries
Dip a různé jeho variace jsou také důležitou součástí celého produktu
|
Zdroj: Faency Fries
Hranolky Faency Fries se vždy připravují z čerstvých brambor
|
Zdroj: Faency Fries
Brambory jsou navíc pouze lokální produkce
|
Zdroj: Faency Fries
Než se hranolky Faeny Fries dostanou až k zákazníkovi, tak se třikrát smaží
|
Zdroj: E15 Michal Nosek
Takto je připravují na Manifestu
|
Zdroj: E15 Michal Nosek
Jednotlivé dipy k hranolkám Faency Fries
|
Zdroj: Faency Fries
Smažené hranolky v restauraci Beers & Cheers jsou připravovány podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala
|
Zdroj: Michael Tomeš
Zavřít