Delikátní Latinská Amerika. Pestrá chuť kontinentu naláká hlavně masožravce
7
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Peruánské tržiště
|
Zdroj: Petr Hupka
Venkovanka z pohoří Cordillera Blanca v Peru si nese domů druh šťovíku na vylepšení jídla.
|
Zdroj: Petr Hupka
V lidové restauraci v argentinském El Calafate okusíte steak s plátky papriky, cibulí a s volským okem.
|
Zdroj: Petr Hupka
Steak kuchařů z Larcomaru v peruánské Limě
|
Zdroj: Petr Hupka
Piva z minipivovaru v městečku Ouro Preto v brazilském státě Minas Gerais.
|
Zdroj: Petr Hupka
Skvělá atmosféra a čerstvé ovoce do míchaných nápojů v jednom z barů v centru Santiaga de Chile.
|
Zdroj: Petr Hupka
Podomácku připravená krabí pochoutka z chilského Puerta Williams.
|
Zdroj: Petr Hupka
Vynikající medium rare steak od patagonských kuchařů v Punta Arenas
|
Zdroj: Petr Hupka
Zavřít