Glosa Terezy Zavadilové: EET u Švejků

3/5
Zavřít
  • Švejk průkopník. Koncept pro letošek Bohemiakombi Švejk restaurantů (na snímku) už v Českufunguje 16 let. Nynípřibývají další sítězážitkových hospod, jakojsou The Pub nebo Výtopna
    Švejk průkopník. Koncept pro letošek Bohemiakombi Švejk restaurantů (na snímku) už v Českufunguje 16 let. Nynípřibývají další sítězážitkových hospod, jakojsou The Pub nebo Výtopna| Zdroj: ctk
  • xx
    xx| Zdroj: Profimedia
  • Hostinský Jiří se připravuje na start EET. Pokladna mu občas vypoví službu
    Hostinský Jiří se připravuje na start EET. Pokladna mu občas vypoví službu| Zdroj: Mária Rušinová
  • Účtenka
    Účtenka| Zdroj: Foto: Robert Klejch a kraje
  • Provozní restaurace Kovadlina v pražských Holešovicích Jiří Suchý
    Provozní restaurace Kovadlina v pražských Holešovicích Jiří Suchý| Zdroj: Foto: Robert Klejch a kraje
Švejk průkopník. Koncept pro letošek Bohemiakombi Švejk restaurantů (na snímku) už v Českufunguje 16 let. Nynípřibývají další sítězážitkových hospod, jakojsou The Pub nebo Výtopna
xx
Hostinský Jiří se připravuje na start EET. Pokladna mu občas vypoví službu
Účtenka
Provozní restaurace Kovadlina v pražských Holešovicích Jiří Suchý