Moderní konzument se ptá, zda cena odpovídá kvalitě, říká pivní someliér Pavel Borowiec

4/5
Zavřít
  • Pavel Borowiec, diplomovaný pivní sommeliér Doemens Academy a vydavatel časopisu Pivo Bier Ale, říká že vzniká nová skupina objevovatelů piva si podle něj nezakládá na vypitém množství, ale na jeho kvalitě a příběhu.
    Pavel Borowiec, diplomovaný pivní sommeliér Doemens Academy a vydavatel časopisu Pivo Bier Ale, říká že vzniká nová skupina objevovatelů piva si podle něj nezakládá na vypitém množství, ale na jeho kvalitě a příběhu.| Zdroj: archiv e15
  • Velké pivovary oznámily zvšování cen baleného piva.
    Velké pivovary oznámily zvšování cen baleného piva.| Zdroj: Profimedia
  • Poptávka po části sortimentu u některých kultovních značek převyšuje dlouhodobě výrobní kapacitu. (ilustrační foto)
    Poptávka po části sortimentu u některých kultovních značek převyšuje dlouhodobě výrobní kapacitu. (ilustrační foto)| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Minipivovary budou dál nejenom zkoušet, jestli zákazník ochutná zcela neznámý styl piva, ale jestli za něj zaplatí i vyšší cenu. (ilustrační foto)
    Minipivovary budou dál nejenom zkoušet, jestli zákazník ochutná zcela neznámý styl piva, ale jestli za něj zaplatí i vyšší cenu. (ilustrační foto)| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Větší starost než o minipivovary by konzumenti měli mít o střední nezávislé pivovary, protože pro ně je epidemie opravdu tvrdou existenční zkouškou. (ilustrační foto)
    Větší starost než o minipivovary by konzumenti měli mít o střední nezávislé pivovary, protože pro ně je epidemie opravdu tvrdou existenční zkouškou. (ilustrační foto)| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Pavel Borowiec, diplomovaný pivní sommeliér Doemens Academy a vydavatel časopisu Pivo Bier Ale, říká že vzniká nová skupina objevovatelů piva si podle něj nezakládá na vypitém množství, ale na jeho kvalitě a příběhu.
Velké pivovary oznámily zvšování cen baleného piva.
Poptávka po části sortimentu u některých kultovních značek převyšuje dlouhodobě výrobní kapacitu. (ilustrační foto)
Minipivovary budou dál nejenom zkoušet, jestli zákazník ochutná zcela neznámý styl piva, ale jestli za něj zaplatí i vyšší cenu. (ilustrační foto)
Větší starost než o minipivovary by konzumenti měli mít o střední nezávislé pivovary, protože pro ně je epidemie opravdu tvrdou existenční zkouškou. (ilustrační foto)