Pekl i pro britskou královnu, teď bude hodnotit výkony amatérských cukrářů
6
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
Josef Maršálek změnil koncept cukrárny v londýnském obchodním domě Harrods.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Stát se šéfem tamního cukrářského týmu odmítl.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
V Česku mu chybí podnik, který sází na jeden produkt.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Do módy podle něj přijde tradiční česká cukrařina dělaná z kvalitních surovin.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Kvalitních cukráren podle Maršálka v Česku stále není dostatek.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Nejdůležitější jsou v gastro podnikání podle něj lidé.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
"Zákazníci nechodí za věnečky, ale za těmi, kteří je vyrábí a servírují," tvrdí v rozhovoru.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Při zakládání podniku v Česku se podle něj podceňuje kromě investice do personálu, i marketing.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Nástrojem, jak přitáhnout, co nejvíc zákazníků, je i Instagram.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
O zakládání vlastního podniku kvůli situaci na pracovním trhu zatím neuvažuje.
|
Zdroj: archiv Josefa Maršálka
Zavřít