Babinské, lotr Holické

Ledi z Holice se začénaji obrozovat. Furt se jim zdálo, že nikdo nedoceni vyznam jejich obce, protože Olomóc je zastiňuje. Jediny, čim se zatím proslavile je frmol na Rolsberské.

Tož se rozhodle, že po vzoro Disneylando odělaji nějaké zábavné park pro normálni ledi. Na polo za trati na Přerov sténě akorát roste lebeda a prumyslova zona a tak se dále do zalesňovani. Hanácké les, to je to, co toť chebi. Ale co do něho? Disneyland je drahé, Legoland….to be ledi rozebrale kostke a nosile be to děckam dom. Typické hanácké Tvargland be smrděl a Hornbach be si stěžoval, že ledi mo tam nechodi kvulevá temo smrado.
Tož to rozhodle po hanácko: bode tam zábavné lesopark Babinskyho les.
Začne to tim, že se načerpá dotace z EU a polovina se rozkrade před tim, než bagr kopne do země. Jen co sazeničke smrčku trocho verostó, pokrade se jich hromada o vánocich. Pak dondó peníze a park začne přecházet do režima „prales“. Pak se oploti. Bode se vebirat vstupny, ale ledi se nedočkají žádné atrakce. Bodó okradeni takzvaně kontumačně. Až začnó frflat, najme se v mistnim divadle neobsazované baleťák Nikola a ten bode náhodny návštěvniky přepadat jako „lupič Babinské“.
V té době ož snad dorostó absolventi Moravské vesoké škole do takové sile, že celé ten podnikatelské koncept prodaji amikum za nemalé peniz.
A to bode konec Disneylandu a začne se psát epocha Babinskyho, lupiča za bilyho dňa.

tonek.melhoba@seznam.cz