Beata Rajská se vrací. I s Chodúrem

Po roční pauze žďárská návrhářka opět připravila tradiční ples V Žitě. Hvězdy šoubyznysu přijedou do Žďáru v sobotu 12. února.

Do konce žďárské plesové sezony zbývá ještě pět týdnů, ale její vrchol přijde už příští sobotu. Módní návrhářka Beata Rajská se po roční pauze vrací do Žďáru nad Sázavou s tradičním plesem V Žitě. Ten letošní rozzáří opět několik hvězd českého šoubyznysu v čele s česko-slovenskou SuperStar Martinem Chodúrem.

„Ples není jen o účinkujících, ale i o hostech. Jestli jdou na ples s tím, že se chtějí bavit. A to Žďáráci a lidé z Vysočiny umí,“ podotýká Beata Rajská.

„Stalo se mi totiž, že jsem na náš ples pozvala přátele a obchodní partnery z Prahy a dalších míst a oni se už od září ptají, kdy ples bude. Byli nadšeni. A není to jen díky umělcům, těch je na akcích v Praze dost. Ale díky atmosféře a tomu, že se dobře baví,“ zdůrazňuje úspěšná žďárská návrhářka.

Nápad pořádat ples V Žitě se zrodil před lety z myšlenky připravit něco, co by nahradilo autorské přehlídky.

„Ty jsem ve Žďáře pořádala od roku 1997. Je to akce pro vyhraněný okruh lidí, především dámské publikum, investice do přehlídek byla čím dál vyšší. Chtěla jsem vytvořit fenomén, který přitáhne nejen všechny věkové kategorie, muže i ženy, ale také reklamní partnery,“ podotýká Beata Rajská.

Hlavním bodem programu bude vedle módní přehlídky Beaty Rajské také hudební show. „Moje manažerky mají už rok zamluveného charizmatického Martina Chodúra. Já se těším na Moniku Absolonovou i Leonu Machálkovou, která nejenom zazpívá, ale bude se bavit i dál na plese. Připravujeme tombolu a také malinké překvapení,“ nechává Beata Rajská ples obestřený malým tajemstvím.

PLES V ŽITĚ 2011

V sobotu 12. 2. v 19.30
Dům kultury ve Žďáře
Cena vstupenky: 555 Kč
Moderuje Petr Salava
Zazpívají Martin Chodúr, Leona Machálková, Pavlína Filipovská, Karel Štědrý a Monika Absolonová
Předtančení obstará Saša Rašilov s partnerkou
Zahraje: oldies disco + cimbálovka Ladislava Pavluše z Mistřína
Modní přehlídka Beaty Rajské
Bohatá tombola