Central Group staví na Zličíně další byty

Developerská společnost Central Group staví nové byty na řadě míst v celé Praze. Nejžádanější lokalitou je ale zcela jistě Zličín, kde z více než tisícovky bytů projektu Metropole Zličín je skoro 80 procent prodaných. Už proto začala výstavba další etapy.

Central Group podepsal smlouvu s dodavatelem stavby na další etapu zmíněného projektu. Jedná se o tři objekty s celkem 320 byty. Stavbu bude realizovat společnost Mota-Engil. Celkové investiční náklady činí téměř 600 milionů korun. Výstavbu bude Central Group financovat zcela z vlastních zdrojů bez využití bankovního úvěru. První byty z nové etapy budou připraveny k nastěhování v červenci příštího roku. „Náročné tříkolové výběrové řízení probíhalo několik měsíců za účasti mnoha firem, z nichž nejlepší nabídku finálně předložila právě společnost Mota-Engil,“ upřesnil Dušan Kunovský, předseda představenstva Central Group. Klienti preferující projekt Metropole Zličín mají možnost si vybrat jak z bytů dokončených - připravených rovnou k nastěhování, tak z bytů před zahájením nebo v průběhu výstavby, kde lze ještě provádět požadované klientské změny a bezplatně vybírat z mnoha variant vnitřního provedení.

#####Poloha na metru

Metropole Zličín se nachází přímo u stanice metra B -Zličín a stejnojmenného obchodně-zábavního centra s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. Obyvatelům bytového komplexu je k dispozici zcela zdarma centrální recepce, která zajišťuje nadstandardní správcovské služby a zároveň slouží jako stanoviště nonstop bezpečnostní služby. V projektu je možné si prohlédnout ukázkový byt.