Dolní Chabry nabídnou nové atraktivní bydlení

Na severním okraji Prahy v lokalitě Dolních Chaber vyroste v rámci projektu U Váhy nový bytový dům celkem se 16 bytovými jednotkami. Mezi ulicemi Ústecká a Kobyliská ho postaví realitní a developerská společnost Real-Treuhand Reality a. s.

Ta v současné době realizuje také například projekt výstavby 19 exkluzivních rodinných domů a dvojdomů Makovice v Dolních Počernicích, realizovala bytový projekt Vila Blažek na pražských Vinohradech nebo výstavbu RD v Římově u Českých Budějovic. Dolní Chabry navazují směrem od centra Prahy na Kobylisy a jsou ohraničeny Čimicemi a Ďáblicemi. Právě s těmito městskými částmi vytvářejí pomyslnou severní hranici hlavního města Prahy.

V docházkové vzdálenosti bytového domu U Váhy je veškerá občanská vybavenost (lékař, školka, škola, prodejna potravin). Do deseti minut jízdy autem je dostupné nákupní centrum OC Letňany a další obchodně-zábavní centra. U bytového domu je zastávka autobusu, přibližně deset minut chůze je vzdálena stanice tramvají směřující do centra Prahy nebo na nedalekou stanici metra trasy C Kobylisy.

#####Parkovací stání je dnes samozřejmostí

Bytový dům bude rozdělen na 16 bytových jednotek, z nichž každá bude mít vlastní balkon, terasu či předzahrádku u přízemních bytů. Pro každý byt budou k dispozici parkovací stání v podzemní garáži. Uspořádání bytů bude od 1+kk po 4+kk, velikost jednotlivých bytových jednotek od 31 do 102 metrů čtverečních. Vybavení bytů bude odpovídat vyššímu standardu, který je pro tohoto developera běžný. Oficiální prodej bytů již začal, samotná výstavba začne na jaře tohoto roku.

#####Dlouhá tradice na českém trhu