Florentinum budou zastupovat DTZ a CBRE

Developerský projekt Florentinum investiční skupiny Penta vybral realitní poradce pro pronájmy kancelářských prostor. Na základě ko-exkluzivního mandátu bude spolupracovat se dvěma společnostmi – DTZ a CBRE. Společnost DTZ se zároveň stane jedním z dalších nájemců ve Florentinu.

Florentinum již v březnu oznámilo dva první významné nájemce – předběžné nájemní smlouvy podepsala s poradenskou společností Ernst & Young (9500 m²) a advokátní kanceláří Havel, Holásek & Partners (5000 m²). Společně s realitně-poradenskou společností DTZ, Pentou a několika dalšími nájemci tak již má obsazeno 40 % kancelářských ploch.

„Jsme rádi, že se tým pronájmů Florentina rozrůstá o dvě zkušené realitně-poradenské společnosti DTZ a CBRE. Jsme přesvědčeni, že splňujeme veškeré požadavky na moderní a reprezentativní kancelářské prostory v centru Prahy. Tomu odpovídá nejvyšší standard kancelářských prostor na realitním trhu, vysoká úroveň doplňkových služeb, vynikající dopravní dostupnost a citlivý přístup k životnímu prostředí. Díky tomu registrujeme po kancelářích ve Florentinu vysokou poptávku a již dnes dosahujeme čtyřicetiprocentní obsazenosti,“ řekl Miloš Kocián, projektový manažer Penty, který má na starosti marketing a pronájem Florentina.