Green Point zahajuje kampaň na budoucí nájemce

Poradenská společnost CBRE a IMPACT-CORTI začínají v zastoupení amerického investora Hampshire Investments marketingovou kampaň kancelářské budovy o velikosti téměř 7000 čtverečních metrů s názvem Green Point.

Green Point se nachází v oblíbené a dobře zavedené lokalitě Prahy 5 (Anděl), která zaručuje skvělou dopravní dostupnost a veškeré služby v bezprostřední blízkosti. Budova je rozdělena do sedmi pater, která jsou situována kolem působivého atria se třemi panoramatickými výtahy a centrální recepcí v přízemí budovy. Střecha budovy je řešena jako odpočinková terasa, která nabízí výhledy
do okolí. Projekt pamatuje i na široká stání pro kola a na sprchy. Budova Green Point má zabudovány ekologicky šetrné technologie,
jako je moderní systém osvětlení, izolace a využití dešťové vody, nízkoenergetická klimatizace či nízkorychlostní cirkulace vzduchu, což zaručuje nízké provozní náklady a příjemné pracovní prostředí. Cílem projektu je získat certifikát BREEAM Excellent.

„Věříme, že projektem Green Point vybudujeme takovou kancelářskou budovu, která je opravdu ekologická a kombinuje nadstandardní pracovní prostředí a komfort spolu s inteligentní a úspornou technologií,“ říká vedoucí Hampshire Investment Ludwig Kuttner.