Hypotéka ČP spojuje úvěr přímo s pojištěním

Česká pojišťovna přišla na hypoteční trh s produktem Hypotéka ČP již v roce 2008. Jde o zprostředkování hypotečních úvěrů pro dvě významné hypoteční banky - Komerční banku a Raiffeisenbank. Své portfolio ČP rozšířila kvůli potřebám trhu, kde sílil tlak na poskytování komplexních finančních služeb jednou společností.

[file:6576:small:right]

Dnes si řada lidí pořídí hypotéku v bance, následně běží do pojišťovny pro sjednání pojištění nemovitosti a velmi často si také uvědomí potřebu své dluhy pokrýt i v případě zdravotních problémů, ztráty zaměstnání nebo dokonce smrti. Málokdo však přitom sčítá celkovou výši plateb, kdy v poměru k hypotéce jde většinou jen o malou sumu. Česká pojišťovna přitom nabízí zcela odlišný přístup. Klientům může nabídnout ČP konto, které je nejen spořícím účtem, ale také zdarma obstará platby hypotéky, pojištění atd. Vše je propojeno v rámci balíčku formou benefitů a slev. Reálně jde o jednu platbu měsíčně z klientova běžného účtu, která obsahuje komplexní úhradu za hypotéku, stavební spoření, životní pojištění či pojištění majetku. Tento nový koncept zahrnuje všechny platby klienta a dokáže mu ročně ušetřit stovky až tisíce korun.

#####Vše v jednom balíčku a za méně peněz

Nabízené portfolio produktů na sebe váže slevovou politiku s cílem plně obsloužit a uspokojit klienta. Hypotéka ČP například opravňuje ke slevě na pojištění stavby, zvýhodnění u životního a úrazového pojištění, na pojištění domácnosti nebo u povinného ručení. Hypotéka od České pojišťovny tak dokáže komplexně vyřešit financování bydlení. Nespornou výhodou ČP je široká síť obchodních míst, na kterých budou tyto služby nabízeny. Do konce roku jich bude 450 po celé republice. Kvůli efektivnější formě finančního poradenství navíc letos ČP spustí nový projekt finančních kaváren, s cílem zpříjemnit financování pod jednou střechou.