Jsme NEXT a jsem na to hrdá, říká Hana Petržílková

Jsme NEXT a jsem na to hrdá, říká Hana Petržílková

Jsme NEXT a jsem na to hrdá, říká Hana Petržílková Zdroj: Success Brokers

Hana Petržílková, která je velkým dravcem v realitách, za 14 let nasbírala mnoho zkušeností a má kolem sebe skvělý tým realitních profesionálů. Od září 2020 odstartovala novou dráhu své kariéry. Stala se majitelkou franšízové licence NEXT PARTNER.

Vždycky jsem si přála mít svou vlastní realitní kancelář

V 18ti letech jsem si splnila svůj dětský sen, stát se realitní makléřkou. V roce 2006 jsem začínala jako první realitní makléřka ve společnosti RealExpert. Naučila jsem se zde spoustu věcí a za ně moc děkuji. Byla to úžasná cesta. V roce 2018 jsme se domluvili na konceptu franchisy a šlápli jsme do pedálů.

Po 2 letech a 9 měsících jsme se rozhodli expandovat. Shledali jsme, že naše dosavadní služby pro makléře i klienty jsou nedostačující. V dnešní době si klient i makléř přeje mít více možností, více servisu, více pozornosti, moderní technologie, prostě více. Tímto směrem jde i naše realitní kancelář, pro klienty udělám vždy více než 100 %, aby byli spokojení. A jelikož nám to nestačilo, rozhodli jsme se po zkoumání všech realitních sítí pro společnost NEXT REALITY.

Vstupujeme do této sítě z našeho společného rozhodnutí

Nikdy bych nedopustila, aby můj kolega či kolegyně s tím nebyli ztotožněni. Hlavně moje firma NEXT REALITY EXPERT stojí na lidech. Na úspěšných makléřích, kteří každý den pilují své zkušenosti na jejich cestě k úspěchu. Jejich názor je pro mě číslo 1. Vždycky děláme společné rozhodnutí.

Shledali jsme, že máme s NEXT Reality podobné cíle a potřeby. Makléři budou mít více možností pasivních příjmů díky spolupráci s Partners a možného výkupu nemovitostí. Robert Hanzl je mi velkou inspirací, kdy mě přesvědčil, že v partnerství je velká síla. Víc hlav víc ví.

Pro značku NEXT jsme se rozhodli i díky tomu, že má za sebou výsledky

Velkou přidanou hodnotou je Robert, který se stará o své partnerské pobočky a makléře. Zajímá se o realitní trh a je nezbytným důležitým článkem u zrodu realitního světa v České Republice.

Takových lidí si nesmírně vážíme a jsou nám velkou inspirací. Byt součástí značky NEXT je pro nás velká expanze. Naši klienti budou mít ještě lepší servis než doposud a více možností ve spolupráci i s jinými pobočkami.

V našem partnerství vidím velkou budoucnost. Zahradní a úklidová firma nabídne své služby i jiným pobočkám a makléřům z NEXTU.

A hlavně: děláme to všichni srdcem a "MUSÍ TĚ TO BAVIT". V partnerství je síla!