Rock for People na roztrhání. První vlna vstupenek se vyprodala za pár minut

Rock for People

Rock for People Zdroj: ČTK

Rock for People
Rock for People
Rock for People
Rock for People
Rock for People
13
Fotogalerie

Organizátoři Rock for People, jednoho z největších hudebních festivalů v Česku, si mohou mnout ruce. Dneškem začal přeprodej lístků na příští ročník a první vlna vstupenek zmizela za pár minut. Pořadatelé uvedli, že během prvního dne prodali více než osm tisíc lístků. 

První část vstupenek byla v prodeji za ceny od 1690. Následovala druhá vlna předprodeje za vyšší cenu, kterou již zájemci také rozebrali. Nyní jsou k mání již jen nejdražší lístky za 2090 korun.

Obrovský zájem fanoušků povzbudilo i zveřejnění prvních jmen vystupujících kapel, mezi které se zařadí i legendární Green Day. Festival, který letos oslavil čtvrtstoletí existence, by se tak po uplynulých divácky slabších ročnících mohl dočkat obrody.

Loni znamenal pro Rock for People odliv návštěvníků. I kvůli monstróznímu festivalu Aerodrome jej navštívilo jen asi 15 tisíc lidí. Letos se již Aerodrome nekonal a organizátoři tradičního festivalu na letišti v Hradci Králové tak podle svých slov uvítali 27 tisíc fanoušků.

Rock for People v letošním roce také změnil svůj vizuální styl, od kterého si organizátoři do budoucna slibují větší atraktivitu pro návštěvníky. „Hledali jsme způsob, jak festival posunout také graficky a vizuálně,“ uvedl ředitel festivalu Michal Thomes. Jednou z dalších novinek nadcházejícího ročníku je i posunutí termínu na 18. - 20. 6. 2020.