Moderní bydlení ve zrekonstruovaném domě

Žižkov, bohémskou čtvrť plnou nočního života, kaváren, barů a umělců, někdy také nazývaný „pražský Montmartre“, si vybrala pro realizaci dalšího z rezidenčních projektů, pod názvem Žerotínova 40, česká developerská společnost Euro Ventures. Vznikne zde 13 nových bytů.

Původní dům pochází z dvacátých let minulého století a během uplynulých let prošel citlivou proměnou do podoby původní, aniž by ztratil své kouzlo. Nabídne celkem 13 bytových jednotek a ateliérů v dispozicích 1+kk až 4+kk o ploše od 27 do 109 metrů čtverečních. Všechny byty s výhledem do zahrady, umístěné v chráněném vnitrobloku, mají balkony nebo terasy. Velká francouzská okna na jižní fasádě domu prosvětlují obytné části bytů.

Byty orientované do klidné Žerotínovy ulice nebudou ošizeny o zeleň, neboť ulice je lemována vzrostlými stromy. Společná zahrada, která bude k dispozici budoucím rezidentům, se může stát v letních dnech ideálním místem k odpočinku. „Interiér a dispozice bytových jednotek jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny podmínky dnešního moderního bydlení,“ říká Sylva Krtilová, Sales & Marketing Manager společnosti.

#####Kombinace moderní a současné elegance

Materiály použité při rekonstrukci citlivě kombinují moderní a historickou eleganci. Dokonalá přestavba v moderním stylu a praktické řešení bytů nabízí odpovídající komfort bydlení„Projekt má mnoho předností, jako např. vysoké stropy, velkorysé místnosti a jižně orientované balkony či terasy s výhledy do klidného vnitrobloku, dále pak v některých případech atypické interiérové řešení prostoru rozděleného galerií, to se týká zejména menších bytů,“ dodává Sylva Krtilová. Mezonety v posledních dvou patrech disponují výhledem na Prahu.