Někteří developeři nabízejí interiérový design v ceně bytu

Cíl najít pro své byty odbyt vede developerské společnosti k hledání stále nových nástrojů. Po různých slevách a bonusech, jež developeři poskytovali v minulých dvou letech, je interiérový design v ceně bytu prozatím záležitostí jen několika málo společností. Jednou z nich je ZFP developer – společnost specializující se na originální půdní bydlení v Praze. Touto službou šetří budoucím klientům značné finanční prostředky. Samotný návrh interiéru průměrného bytu totiž většinou představuje položku v řádu minimálně desetitisíců korun.

„Již z podstaty variabilnosti půdních prostor, z nichž vždy při výstavbě tohoto prostoru vycházíme, je každý byt originál. V rámci konceptu Steffano Bertolucci Design zacházíme ještě dále, tzn., že nevytváříme pouze zajímavé byty bez ducha, ale nabízíme budoucím majitelům možnost uchopení prostoru profesionálem. Společně pak mají možnost vytvořit ze zajímavého bytu neopakovatelné bydlení klientovi přesně na míru. Na míru a výhradně s italským designem,“ vysvětluje Marek Sadil, marketingový ředitel společnosti. „Našimi klienty jsou totiž právě lidé, kteří hledají originální a netradiční bydlení. My jim ho umožníme získat,“ dodává Marek Sadil. A to i tak, že developer poskytuje klientům slevy, které získá od svých dodavatelů, čímž novým majitelům bytu umožní ušetřené finanční prostředky použít například na lepší zařízení.

Pokud v dokončovací fázi konkrétního bytu ještě není znám jeho budoucí kupec, interiér je téměř výhradně vybaven vysoce kvalitními a designovými materiály, zařizovacími předměty a zajímavými prvky dovezenými z Itálie, kolébky designu. „Vybavení jednoho bytu nenajdete v žádném jiném, i v tomto smyslu tedy platí: co byt, to originál,“ upřesňuje Marek Sadil. Vybavení bytů nejmodernějšími technickými vymoženostmi, jakými jsou například prvky inteligentní elektroinstalace, je naopak to, co je pro všechny námi realizované byty společné.